Awakened Illumination

“Værkerne “Awakened Illumination” handler ikke om det fysiske lys, men om det indre lys, der guider os – vores intuition og visdom. Den indre stemme. Det særlige øjeblik, der føles som et lys, der udvider sig og oplyser alle hjørnerne af min kreative verden og giver mig mulighed for at navigere med nyfunden klarhed og formål. Jeg tror, at værkerne repræsenterer en transformativ passage i mit liv som kunstner. Lys belyser ikke blot, det transformerer.”

– MIKAEL B.

Awakened Illumination

“Værkerne “Awakened Illumination” handler ikke om det fysiske lys, men om det indre lys, der guider os – vores intuition og visdom. Den indre stemme. Det særlige øjeblik, der næsten føles som en lampe pære, der udvides til at oplyse alle hjørnerne af min kreative verden og giver mig mulighed for at navigere med nyfunden klarhed og formål. Jeg tror, at værkerne repræsenterer en transformativ passage i mit liv som kunstner. Lys belyser ikke blot, det transformerer.”

– MIKAEL B.

Awakened Illumination I

MEDIUM
Akryl- og spraymaling på bomuldslærred.

STØRRELSE (LÆRRED)
102 x 102 cm // 40 x 40 in.

INDRAMNING
22mm bred, 42mm dyb og 15mm svæv rundt om lærred.

Indsend forespørgsel


  Awakened Illumination II

  MEDIUM
  Akryl- og spraymaling på bomuldslærred.

  STØRRELSE (LÆRRED)
  102 x 153 cm // 40 x 60 in.

  INDRAMNING
  22mm bred, 42mm dyb og 15mm svæv rundt om lærred.

  Indsend forespørgsel


   Luminous Shadows

   “Lys og mørke har altid fascineret mig. Og ikke som modsætningsfyldte kræfter, men som partnere. Da jeg færdiggjorde det første maleri i denne serie, betragtede jeg maleriet som en refleksion over min egen kompleksitet som menneske. Jeg ønskede at dykke dybere ned i den verden, og det er sådan, at serien opstod. Jeg tror, at mine klareste øjeblikke af forståelse, mine mest ‘lysende’ åbenbaringer, ofte kommer til mig, når jeg beskæftiger mig med ‘skyggerne’ – tvivlen, udforskningen, bekymringerne og spørgsmålene. Åbenbaring sker ikke kun pga. fraværet af skygge, men eksisterer ofte på grund af den.”

   – MIKAEL B.

   Luminous Shadows

   “Lys og mørke har altid fascineret mig. Og ikke som modsætningsfyldte kræfter, men som partnere. Da jeg færdiggjorde det første maleri i denne serie, betragtede jeg maleriet som en refleksion over min egen kompleksitet som menneske. Jeg ønskede at dykke dybere ned i den verden, og det er sådan, at serien opstod. Jeg tror, at mine klareste øjeblikke af forståelse, mine mest ‘lysende’ åbenbaringer, ofte kommer til mig, når jeg beskæftiger mig med ‘skyggerne’ – tvivlen, udforskningen, bekymringerne og spørgsmålene. Åbenbaring sker ikke kun pga. fraværet af skygge, men eksisterer ofte på grund af den.”

   – MIKAEL B.

   Luminous Shadows I

   MEDIUM
   Akryl- og spraymaling på bomuldslærred.

   STØRRELSE (LÆRRED)
   102 x 102 cm // 40 x 40 in.

   INDRAMNING
   22mm bred, 42mm dyb og 15mm svæv rundt om lærred.

   Indsend forespørgsel


    Luminous Shadows II

    MEDIUM
    Akryl- og spraymaling på bomuldslærred.

    STØRRELSE (LÆRRED)
    102 x 102 cm // 40 x 40 in.

    INDRAMNING
    22mm bred, 42mm dyb og 15mm svæv rundt om lærred.

    Indsend forespørgsel


     Luminous Shadows III

     MEDIUM
     Akryl- og spraymaling på bomuldslærred.

     STØRRELSE (LÆRRED)
     102 x 153 cm // 40 x 60 in.

     INDRAMNING
     22mm bred, 42mm dyb og 15mm svæv rundt om lærred.

     Indsend forespørgsel


      THE PERFECT WORLD

      “Mit seneste maleri “The Perfect World” opsummerer på en måde min rejse indtil nu. Jeg har arbejdet på dette maleri i lang tid, og det er specielt for mig. Det er inspireret af alt omkring mig, alt hvad jeg ser, hører og føler. Faktisk inspirerer alt mig, mine vanskeligheder, mine kampe og min succes, gode tider/dårlige tider – jeg er taknemlig for det hele.
      Det har ført mig til et sted, hvor jeg ikke blot får lov til at male hver dag, men også får mulighed for at hjælpe andre mennesker, støtte og donere til de sager, jeg tror på.

      Så det var ikke “bare” at male for mig, jeg ønskede at gøre mere. Jeg ønskede at gøre en forskel. At være ambassadør for TPWF er min måde at bidrage til at gøre verden til et bedre sted. Derfor har jeg navngivet maleriet The Perfect World.

      Med vores initiativ, Attenborough-skoven, planter vi træer over hele verden for at redde regnskove, skabe levesteder for vilde dyr, genoplive biodiversitet og bekæmpe klimaforandringer. Lige nu er vi godt på vej til at plante 1,5 millioner træer, men vi stopper ikke der, vi fortsætter så længe vi kan.

      At vågne op hver dag og male, og samtidig have mulighed for at gøre verden til et bedre sted, er en af de bedste ting, jeg ved. Jeg føler, det er mit formål her i livet.
      -Og dette maleri handler ikke kun om at forestille sig en bedre verden, men også om at skabe den.”

      – MIKAEL B.

      The Perfect World

      “Mit seneste maleri “The Perfect World” opsummerer på en måde min rejse indtil nu. Jeg har arbejdet på dette maleri i lang tid, og det er specielt for mig. Det er inspireret af alt omkring mig, alt hvad jeg ser, hører og føler. Faktisk inspirerer alt mig, mine vanskeligheder, mine kampe og min succes, gode tider/dårlige tider – jeg er taknemlig for det hele.
      Det har ført mig til et sted, hvor jeg ikke blot får lov til at male hver dag, men også får mulighed for at hjælpe andre mennesker, støtte og donere til de sager, jeg tror på.

      Så det var ikke “bare” at male for mig, jeg ønskede at gøre mere. Jeg ønskede at gøre en forskel. At være ambassadør for TPWF er min måde at bidrage til at gøre verden til et bedre sted. Derfor har jeg navngivet maleriet The Perfect World.

      Med vores initiativ, Attenborough-skoven, planter vi træer over hele verden for at redde regnskove, skabe levesteder for vilde dyr, genoplive biodiversitet og bekæmpe klimaforandringer. Lige nu er vi godt på vej til at plante 1,5 millioner træer, men vi stopper ikke der, vi fortsætter så længe vi kan.

      At vågne op hver dag og male, og samtidig have mulighed for at gøre verden til et bedre sted, er en af de bedste ting, jeg ved. Jeg føler, det er mit formål her i livet.
      -Og dette maleri handler ikke kun om at forestille sig en bedre verden, men også om at skabe den.”

      – MIKAEL B.

      The Perfect World

      MEDIUM
      Akryl- og spraymaling på bomuldslærred.

      STØRRELSE (LÆRRED)
      313 x 160 cm // 123 x 63 in.

      INDRAMNING
      22mm bred, 42mm dyb og 15mm svæv rundt om lærred.

      Indsend forespørgsel