“Ocean Breeze” SERIEN

“Farvetemaet fra mine Ocean Breeze-malerier er omhyggeligt udvalgt ud fra mine tanker og erfaringer fra tidligere forsøg. Jeg blev ved med at eksperimentere med en lang række forskellige nuancer og specielt med de flerfarvede strøg, fra min egen akrylblandingsopskrift, der stryges med paletkniven på en helt specifik måde.
Når farvetemaet var på plads, følte jeg mig fri til at skabe uventede resultater med fritsvævendepenselstrøg og kompositioner.
En ting, jeg elsker mest ved at skabe disse malerier, er at kombinere planlægning og tilfældighed. Det føles roligt og kraftfuldt på samme tid. Som det brutale og fascinerende hav med en mild solnedgangsbrise.“
Mikael B.

Ocean Breeze #8

Medium:
Akryl, spraymaling og 24k bladguld på bomuldslærred.

Størrelse (Lærred):
60 x 36 in / 154 x 92 cm

Indsend forespørgselOcean Breeze #9

Medium:
Akryl, spraymaling og 24k bladguld på bomuldslærred.

Størrelse (Lærred):
60 x 36 in / 154 x 92 cm

Indsend forespørgsel“Early Morning” SERIEN

“Som en morgenfrisk person, får du noget unikt – det smukke morgenlys. Jeg har forsøgt at skildre dette øjeblik og den tilhørende følelse på min egen abstrakte måde. At eksperimentere med dette specifikke udtryk og den fine balance mellem de hovedsagelige lyse farver var en udfordring, jeg virkelig nød.
Jeg havde en meget specifik idé til mine valg af farver, og jeg tog mig god tid med at finde den helt rigtige cremede hvide nuance, der skulle dominere penselstrøgene.
Jeg fik denne meget familiære følelse, da jeg betragtede de rolige og kraftfulde elementer i de færdige malerier. Jeg tror, det stammer fra det øjeblik, hvor man om morgenen ser lyset for første gang – blidt, men opkvikkende.“
Mikael B.

Early Morning #1

Medium:
Akryl, spraymaling og 24k bladguld på bomuldslærred.

Størrelse (Lærred):
48 x 60 in / 122 x 154 cm

Indsend forespørgselEarly Morning #2

Medium:
Akryl, spraymaling og 24k bladguld på bomuldslærred.

Størrelse (Lærred):
48 x 60 in / 122 x 154 cm

Indsend forespørgsel